A Fog-MáNia Kft-t 2012-ben dr Balogh Nikoletta és én, Huoranszki Máté alapítottuk, egyenlő részben tulajdonosként. Mindketten a fogászatban saját vállalkozásainkban dolgozunk már hosszú évek óta. Kiváló közös munkánk nyomán jutottunk arra az elhatározásra hogy új cégünket együtt alapítjuk meg. Célunk az extra minőségű fogászati ellátás, prémiumkategóriájú ugyan akkor magyar pénztárcának is megfizethető fogpótlások készítése. A Kft első rendelőintézete a nagykátai fogászat. Ez a rendelő egy privát fogászati rendelőintézet, amelyben lehetőség nyílik a legkorszerűbb fogászati beavatkozások elvégzésére valamint egyes szájsebészeti, implantológiai beavatkozásokra is.

Ezt követően nyitottuk budapesti rendelőnket is, mely jelenleg a 1112 Budapest, Kérő utca 14-ben működik. Természetesen cégünk valamennyi szolgáltatása itt is igénybe vehető.

A munkatársaink kiválasztásánál fontos szempont a szakmai képzettség és az ebben a szakmában elengedhetetlen folyamatos továbbképzés illetve szakmai megújulás. Szükséges még a kedves és körültekintő hozzáállás hiszen ezzel is a fogászat kellemetlenségét lehet csökkenteni.
Elvárásunk hogy a Fog-MáNia Kft rendelőintézetei mindig a legprofesszionálisabb a páciens igényeinek mindig a legmegfelelőbb megoldásokat kínálják. Fontos hogy rendelőintézeteink a hazai páciensek árérzékeny igényeit szemelőt tartva egy prémium kategóriájú fogászati ellátást nyújthassanak mind a konzerváló fogászat mind a fogpótlások terén.

Fontos szegmense a fogászati ellátásnak a kozmetikai jellegű kezelések, ezeket szintén nagy rutinnal és kiváló eredménnyel végezzük.